15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Αίγινα: Συνελήφθη ο πλοίαρχος για τον τραυματισμό του 9χρονου – Μετακινήθηκε ο καταπέλτης

    Συνελήφθη ο πλοίαρχος του πλοίου στο οποίο τραυματίστηκε χθες, Σάββατο, 9χρονος από το Ισραήλ στο λιμάνι της Αίγινας.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, ο 9χρονος τραυματίστηκε στο πόδι καθώς μετακινήθηκε ο καταπέλτης λόγω ξαφνικής αποθαλασσίας, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο «Παίδων».

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

    «Χθες, τραυματίστηκε ένας 9χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Ισραήλ) στο αριστερό του πόδι κατά τη διαδικασία επιβίβασης σε ένα επιβατηγό οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο στο λιμάνι της Αίγινας.

    Ο τραυματισμός προκλήθηκε από τον καταπέλτη του πλοίου που μετακινήθηκε λόγω ξαφνικής αποθαλασσίας. Αμέσως παρασχέθηκαν στον 9χρονο οι πρώτες βοήθειες από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου.

    Ο 9χρονος αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

    Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ) στο λιμάνι του Πειραιά, από όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ».

    Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο 36χρονος πλοίαρχος του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου για παράβαση του άρθρου 314 παρ. 1 & 2 του Π.Κ. (σωματική βλάβη από αμέλεια).»



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ