Αιμοδοσία: Τεράστια η συμμετοχή της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στη Διεύθυνση Αλλοδαπών (εικόνες)

«Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή», αυτό ήταν το μότο στην αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, στην οποία υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.
Η επίσημη ενημέρωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ήταν η εξής:
«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, πραγματοποίησε σήμερα, 1-12-2021, άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς για άλλη μία φορά οι συνάδελφοι που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και στη Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής προσήλθαν μαζικά για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον», αναδεικνύοντας για πολλοστή φορά το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που τους διακατέχει.
Ο τεράστιος αριθμός μονάδων αίματος που συγκεντρώθηκε είναι για το Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» μια τεράστια στήριξη καθώς, όπως μας εκμυστηρεύτηκε το νοσηλευτικό προσωπικό που διενέργησε τις αιμοληψίες, τα αποθέματα αίματος σε όλα τα νοσοκομεία εξαντλούνται, ως αποτέλεσμα του φόβου που έχει προκαλέσει η νέα έξαρση της πανδημίας.
Ο αριθμός μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη συναδέλφων-μελών μας, των οικείων τους προσώπων, αλλά και για συμπολίτες μας που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και χρήζουν μετάγγιση αίματος.
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συνάδελφοί μας ότι, πέραν των εθελοντικών αιμοδοσιών που διενεργεί η Ένωσή μας, μπορούν να δίνουν αίμα για την τράπεζα αίματος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ», στο κτήριο αιμοληψίας, ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο που διαθέτει μονάδα αιμοληψίας, αναφέροντας τον υπ’αριθμ. 11894 αριθμό μητρώου της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.
Να τονίσουμε ότι και σε αυτήν την αιμοδοσία με μέριμνα μελών του Δ.Σ. της Ένωσής μας καθώς και εκλεγμένων αντιπροσώπων τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποτροπή διασποράς της πανδημίας.
Νιώθουμε ως Ένωση, την υποχρέωση να πούμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν και σε αυτήν την αιμοδοσία και να τους διαβεβαιώσουμε πως η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή τους μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ανάλογες μελλοντικές δράσεις.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, Ταξίαρχο κ. ΔΑΒΑΛΟ Δημήτριο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου, την άριστη φιλοξενία και την παρότρυνση στους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στην αιμοδοσία, καθώς και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής Ταξίαρχο κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ο οποίος ενίσχυσε την συγκεκριμένη δράση μας, ενθαρρύνοντας και εξυπηρετώντας τους συναδέλφους που υπηρετούν στη Διεύθυνση του για να δώσουν αίμα.
Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή!
Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών
Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλαστή ταυτότητα μέσω του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων είχε ο άνδρας που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια! (εικόνες & βίντεο)
Γυναικολόγος Παρθένας Κουτμερίδου: «Ο άντρας της είναι αντιεμβολιαστής, εγώ είχα πει να κάνει το εμβόλιο»
Κορονοϊός και εγκυμοσύνη: Έκκληση της επιστημονικής κοινότητας στις εγκύους να εμβολιαστούν
Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή παραμένει ο Μπαρμπαρούσης – Αναίρεση αποφυλάκισης Πατέλη ζητά ο Άρειος Πάγος
Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες