Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας

Η Ένωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία σήμερα Δευτέρα (16/05), ε συνδιοργανωτές την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς τόσο πολίτες όσο και αστυνομικοί συμμετείχαν ώστε να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Ε.Α.Υ.Ν.Η., καθώς επίσης και να δηλώσουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο σύλλογο του Νομού Ημαθίας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των μελών μας στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, με συνδιοργανωτές την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Πέρα από κάθε προσδοκία, προσήλθαν αστυνομικοί και πολίτες να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Ε.Α.Υ.Ν.Η., καθώς επίσης και να δηλώσουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο σύλλογο του Νομού Ημαθίας.

Ο μεγάλος αριθμός μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν (62) θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση συναδέλφων – μελών μας, οικείων τους προσώπων, καθώς και συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες οι οποίες χρήζουν την μετάγγιση αίματος.

Οφείλουμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έδωσαν αίμα και τους διαβεβαιώνουμε πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες μας, δεσμεύει την Ένωση μας, να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τόσο τις κοινωνικές ευαισθησίες της Ένωσης μας, όσο και την κοινωνική προσφορά μας απέναντι στους συναδέρφους και τους συμπολίτες της Ημαθίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες