Ακάρ: «Θα συνεχίσουμε να απαντάμε στις παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας – Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα»

Χουλουσί Ακάρ

Τη σκυτάλη των προκλήσεων πήρε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μεταξύ άλλων είπε: «Κάποιοι πολιτικοί στην γειτονική Ελλάδα επιμένουν να ξυπνούν το πρωί και να λένε “Τουρκία” και το βράδυ να πηγαίνουν στο κρεβάτι τους λέγοντας “Τουρκία”»!

Ο Ακάρ ισχυρίστηκε ακόμη ότι αυτοί οι Έλληνες πολιτικοί είναι εκείνοι που υιοθετούν προκλητική ρητορική, «νουθετώντας» τους μάλιστα: «Θέλουμε να ξέρουν ότι προκαλούν μεγάλο κακό στον Ελληνικό λαό»!

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας «φόρεσε» – προς στιγμήν – το «διαλλακτικό» προσωπείο, λέγοντας πως «η Τουρκία ελπίζει σε διάλογο και ένα κλίμα εποικοδομητικών συζητήσεων το συντομότερο δυνατόν», σαν να μην ήταν ο Ερντογάν που εκστόμισε το περίφημο πλέον «Μητσοτάκης γιόκ», κόβοντας κάθε συνομιλία με την Αθήνα.

Όμως ο Ακάρ άφησε το «καρότο» και ξανάπιασε το «μαστίγιο» και λέγοντας ότι η Ελλάδα εξόπλισε ορισμένα νησιά κατά παράβαση των συμφωνιών, ανέφερε : «Απαντήσαμε σε κάθε μία από τις άδικες και παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να απαντάμε στις άδικες και παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας. Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα»!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες