Και άλλο επικίνδυνο παιχνίδι για νέους στον Βόλο

Οι νέοι στον Βόλο βρήκαν καινούργιο επικίνδυνο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είσβαλλαν στο Κολυμβητήριο του ΕΑΚ τις βραδινές ώρες παρά τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο taxydromos.gr, άτομα νεαρής ηλικίας, έως 19 ετών, πηδούν την πόρτα από το πίσω μέρος του κτιρίου για να μπουν στον χώρο, αν και η είσοδος από τον συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας, ακόμη και όταν το κολυμβητήριο λειτουργεί κανονικά.

Προκειμένου να διασκεδάσουν αψηφούν τους κινδύνους, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να έχουν κάποιο ατύχημα μέσα στη νύχτα σε κάποιο σίδερο ή σε σπασμένο πλακάκι και να βρεθούν αβοήθητοι.

Ο στόχος των ανήλικων

Στόχος τους είναι να απολαύσουν την πισίνα νυχτερινή ώρα, όμως και σε αυτήν την περίπτωση θέτουν τον αυτό τους σε κίνδυνο, αφού το βράδυ γίνεται η χλωρίωση του νερού και απαγορεύεται η κολύμβηση.

Προχθές το βράδυ με αυτόν τον τρόπο εισέβαλαν στο κολυμβητήριο εφτά άτομα, ανάμεσά τους και δύο κοπέλες, τα οποία αποχώρησαν κακήν κακώς, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία φύλακα από τον φακό του.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποιήθηκε, η Αστυνομία προσήγαγε στο Τμήμα δύο άτομα για εξακρίβωση στοιχείων και στη συνέχεια έγιναν συστάσεις.

Στο παρελθόν έχουν συμβεί πολλά περιστατικά. Το χειρότερο ήταν όταν πέρυσι μία ομάδα νεαρών διασκέδαζε στην πισίνα και σε κατάσταση μέθης βουτούσε στο νερό από την ταράτσα από το σπιτάκι που υπάρχει στον χώρο.

Επίσης, έχουν απασχολήσει και παραβατικά άτομα τα οποία έχουν προκαλέσει ζημιές.

Επισημαίνεται πως το Κολυμβητήριο φυλάσσεται το βράδυ.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες