Αναβλήθηκε η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας για το βιασμό ανήλικης αθλήτριας του – Ενόχληση από την πλευρά του θύματος

Μια απρόσμενη τροπή πήρε σήμερα η δίκη με κατηγορούμενο τον προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας του. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου 2022 για λόγους υγείας μέλους της σύνθεσης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, που δικάζει τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η αναβολή ήταν μονόδρομος καθώς δεν είχε προβλεφθεί η κλήρωση αναπληρωματικού τακτικού δικαστή στη σύνθεση.
Το γεγονός αυτός ενόχλησε όπως φάνηκε την 22χρονη σήμερα Αμαλία που σύμφωνα με τη δικογραφία είναι το θύμα του προπονητή ιστιοπλοΐας.
Η 22χρονη που είχε προετοιμαστεί να καταθέσει σήμερα κεκλεισμένων των θυρών στο ακροατήριο, βγαίνοντας από το δικαστήριο δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Κάθε μέρα που περνάει και κάθε φορά που έρχομαι εδώ υφίσταμαι έναν ακόμα βιασμό όταν δεν καταθέτω” .
Μάλιστα μέλη της Ανοιχτής Ορχήστρας που βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο για την εν εξελίξει δίκη σχετικά με το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου βλέποντας την κοπέλα, δήλωσαν με ένα στιχάκι τη συμπαράσταση τους στο πρόσωπο της κοπέλας.
“Αμαλία μας ακούς εδώ δεν είσαι μόνη είμαστε όλες αδερφές το δίκιο μας ενώνει” της είπαν μετά μουσικής και εκείνη στάθηκε για λίγο μπροστά τους και με μια κίνηση έδειξε ότι τους ευχαριστεί.
Από την πλευρά του τέλος ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Θεόδωρος Μαντάς δήλωσε ότι πρόκειται για μια απρόβλεπτη εξέλιξη και πως η αναβολή ήταν αναγκαία.
Ο ίδιος αναφερόμενος μάλιστα στο γεγονός ότι δεν υπήρχε αναπληρωματικό μέλος στη συνθέση του δικαστηρίου είπε: “Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης είναι υπέρμετρα επιβαρυμένο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει η δυνατότητα αναπληρωματικού μέλους με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε δικονομικά αδιέξοδα”.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες