Γιατί ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον πατέρα της 6χρονης που πνίγηκε στην Κόρινθο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 6χρονης.

«Σε τέτοια περιστατικά παίζει ρόλο η προσωπικότητα του εμπλεκόμενου ατόμου» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, υπογραμμίζοντας ότι στην περίπτωση της Κορίνθου, ο πατέρας της Αμέλιας πήρε το παιδί, πήγαν για φαγητό και μετά με τα ρούχα μπήκαν στη θάλασσα.

«Όταν το παιδί έπεσε, δεν έκανε κάτι για να ανασύρει το παιδί, επειδή έχει άσθμα και ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, με σύμφωνη γνώμη, τον άφησαν ελεύθερο» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής και τόνισε: «Προφανώς είδαν κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με ευρήματα και με την προσωπικότητά του».

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ανθρωποκτόνο πρόθεση» σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, υπογραμμίζοντας ότι όσα υποστήριξε ο πατέρας της 6χρονης είναι «παράλογα και παράδοξα».

«Αυτό που παίζει ρόλο είναι η προσωπικότητα και η αντίληψη του συγκεκριμένου ατόμου» πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης, αναφέροντας ότι -σύμφωνα με τις πληροφορίες του- ο πατέρας της 6χρονης υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι αν ξαναγίνονταν τα γεγονότα δεν θα άλλαζε κάτι στην αντίδρασή του.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες