Απειλητικούς φακέλους με σφαίρες και σημειώματα, άφησαν «νονοί» της νύχτας σε καταστήματα της Πάτρας – Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Παλιοί μπράβοι, κρύβονται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πίσω από την αποστολή τεσσάρων απειλητικών φακέλων με αντίστοιχες σφαίρες σε επιχειρηματίες της Πάτρας.

Οι φάκελοι δεν εστάλησαν ταχυδρομικά, αλλά κάποιο μέλος της συμμορίας που προσπαθεί να επαναδραστηριοποιηθεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα , τους άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης(13/4) στα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται σε πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης.

Εσωτερικά των φακέλων όπως αποκαλύπτει το L&O οι νονοί της νύχτας είχαν τοποθετήσει σημείωμα και έγραφαν: «Η αόρατη αρχή είναι εδώ». Το προειδοποιητικό σημείωμα συνόδευε και μια σφαίρα από 9άρι πιστόλι.

Οι φάκελοι, παραδόθηκαν από τους επιχειρηματίες στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, οι οποίες προσπαθούν να εντοπίσουν πιθανά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που έχουν αφήσει οι δράστες στο φάκελο, τα σημειώματα, και τις σφαίρες.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι φάκελοι αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα από τα νέα «αφεντικά» της νύχτας που επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, ώστε οι επιχειρηματίες να υποκύψουν στις πιέσεις τους, ώστε να πληρώνουν στο μέλλον προστασία για τα καταστήματά τους.

Από τα υποψήφια θύματα έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ θα περάσει από… κόσκινο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στο πεζόδρομο της Ρήγας Φεραίου και τους γύρω δρόμους, ώστε οι αρχές να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος για τη νέα απειλή που διαφαίνεται για τους καταστηματάρχες της πόλης .

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες