Απίστευτο: Ζήτησε από την αστυνομία να κάνει τεστ DNA, για να μάθει αν υπάρχει Άγιος Βασίλης! (εικόνες)

Η αστυνομία του Κάμπερλαντ, στο Ρόουντ Άιλαντ, έλαβε πρόσφατα μια επιστολή ενός κοριτσιού, που ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο μισοφαγωμένο μπισκότο και τα καρότα που είχε αφήσει για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του.

«Αγαπητό αστυνομικό τμήμα του Κάμπερλαντ, πήρα δείγμα από από το μπισκότο και τα καρότα που άφησα για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του την παραμονή των Χριστουγέννων και αναρωτιόμουν αν μπορείτε να πάρετε δείγμα DNA και να ελέγξετε εάν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός», έγραψε το κορίτσι στο γράμμα του.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το αίτημα της «νεαρής ερευνήτριας», ενώ ο επικεφαλής, Μάθιου Μπένσον, ζήτησε να παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι «αποδείξεις» που τους έστειλε το κορίτσι, προκειμένου να γίνουν αναλύσεις.

Μάλιστα, ο Μπένσον επαίνεσε το κορίτσι για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στη συσκευασία των «αποδείξεων». Ενώ η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα «είμαστε σε επικοινωνία με αυτή τη μελλοντική ντετέκτιβ και της παρείχαμε κάποιες αποδείξεις για την παρουσία του Άγιου Βασίλη στη γειτονιά της, το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου», ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ με άλλη ανάρτηση η αστυνομία ανέφερε ότι εμφανίστηκε «άτομο ενδιαφέροντος».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες