Αποκάλυψη: Ανώνυμη καταγγελία από το 2014 για κακοποίηση της Τζωρτζίνας – Με την ένδειξη «επείγον» στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ο πρόεδρος από Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, αποκάλυψε την ύπαρξη ανώνυμης καταγγελίας για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τους γονείς της.

Μιλώντας στο Open, φανέρωσε πως το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ανώνυμη αναφορά από το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν 9 μηνών, η οποία ανέφερε ότι το παιδί δεχόταν κακοποίηση από τους δύο γονείς της, τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, και κυρίως από την 33χρονη.

Η ανώνυμη καταγγελία για την Τζωρτζίνα από το 2014

Ο κ. Γιαννόπουλος εξήγησε ότι με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού ανέτρεξαν στο αρχείο τους και διαπίστωσαν ότι για την οικογένεια Δασκαλάκη υπήρχε μια συγκεκριμένη ανώνυμη αναφορά.

Και σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν στο αρχείο τους, είχε σχηματιστεί αναφορά με την ένδειξη «Επείγον» στις 14 Αυγούστου του 2014. Η καταγγελία έκανε λόγο για κακοποίηση του τότε 9 μηνών κοριτσιού, «ιδιαίτερα από τη μητέρα», Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, η καταγγελία εστάλη στην Εισαγγελία, «ωστόσο δεν είχαμε κάποια άλλη ενημέρωση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος, αναφέροντας ότι όπως ενημερώθηκε στη συνέχεια, «δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, η σύζυγος τότε ωρυόταν ότι την κατηγορούσαμε!».

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες