29.5 C
Athens
28.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
More

  Αποκάλυψη για τα Σεπόλια: Ο σκοτεινός ρόλος του «Μιχάλη» στην υπόθεση των βιασμών της 12χρονης, ο bodybuilder «Μαρία» και ο μεσήλικας «Ελένη»


  Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

  Κάθε νέα αποκάλυψη, κάθε νέο στοιχείο για την ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ. Με πέντε συλλήψεις να έχουν ήδη γίνει, οι Αρχές δεν σταματούν τις έρευνες για να βρουν κι άλλους παιδοβιαστές.


  Ο σκοτεινός ρόλος του «Μιχάλη» στην υπόθεση των βιασμών της 12χρονης

  Το MEGA αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο ενός προσώπου, το οποίο έχει κατονομάσει η 12χρονη και ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

  Όπως ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της, ο «Μιχάλης» ήταν ένας άνδρας ο οποίος της έστελνε μηνύματα στο Messenger το καλοκαίρι. Η ανήλικη του απάντησε μετά από προτροπή του 53χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να συνομιλεί με τον «Μιχάλη», υποδυόμενος την 12χρονη.

  Η 12χρονη δεν συναντήθηκε ποτέ με τον «Μιχάλη», ωστόσο έστελνε φίλους του σε ραντεβού με την ανήλικη. Ο 53χρονος ήταν εκείνος που την πήγαινε στα ραντεβού και που στη συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα μετά τους βιασμούς.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μιχάλης» είναι κάτοικος νοτίων προαστίων, εικάζεται πως δεν έχει οικογένεια και είναι περίπου 25 ετών.


  Ο bodybuilder «Μαρία» και ο μύωπας μεσήλικας «Ελένη»

  Κάθε μέρα φαίνεται πως οι Αρχές οδηγούνται όλο και περισσότερο στο συμπέρασμα πως υπάρχει ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα. Ο κυριότερος στόχος είναι να βρεθούν εκείνοι που κακοποίησαν σεξουαλικά το 12χρονο παιδί και πλήρωσαν τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο από 50 έως 200 ευρώ γι’ αυτό.

  Όλα αυτά ενώ έρχονται στο φως και νέοι διάλογοι ανάμεσα στους επίδοξους βιαστές με τον αριθμό ή τον λογαριασμό που φέρεται να ανήκε στη 12χρονη αλλά συχνά διαχειριζόταν, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο ίδιος ο Μίχος.

  Οι άνδρες που αναζητούνται, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Real News, χωρίζονται από την αστυνομία σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτούς που πλήρωσαν 50 έως 200 ευρώ για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τη 12χρονη, σε εκείνος που μόλις είδαν ότι πρόκειται για 12χρονο παιδί, έφυγαν και σε εκείνους που επικοινώνησαν διαδικτυακά.

  Απ’ όσα έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής προκύπτει πως κάποιοι από εκείνους που επικοινώνησαν με τη 12χρονη, ήταν καταχωρημένοι με γυναικεία ονόματα. Ένας αθλητής bodybuilding ήταν καταχωρημένος ως «Μαρία» και ένας μεσήλικας με trendy γυαλιά μυωπίας ως «Ελένη».

  Στη δικογραφία, επίσης, υπάρχει η φωτογραφία και ο αριθμός τηλεφώνου ενός άνδρα γύρω στα 30, με μακριά μαλλιά. Εξετάζεται, επίσης, η περίπτωση ενός άνδρα με το ψευδώνυμο «Βέλος».

  Από τους άνδρες που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, για κάποιους τα στοιχεία που τους «δένουν» με την υπόθεση του Κολωνού είναι αδιάσειστα, αφού τα ηλεκτρονικά τους ίχνη δείχνουν πως υπήρχε επικοινωνία τόσο μέσω διαδικτύου όσο και μέσω του κινητού. Οι άνδρες αυτοί βρίσκονται υπό διακριτική παρακολούθηση, ώστε να μη χαθούν τα ίχνη τους. Πρόκειται για άνδρες που δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις αρχές, για πρόσωπα «υπεράνω πάσης υποψίας», της «διπλανής πόρτας». Οι αρχές θεωρούν, όμως, ότι δεν εμπλέκονται για πρώτη φορά σε κακοποίηση ανηλίκου.

  Οι διάλογοι της φρίκης

  Στη δικογραφία περιλαμβάνονται σχεδόν 700 σελίδες με διαλόγους από την εφαρμογή blindchat, στην οποία ο Ηλίας Μίχος είχε ανοίξει και από εκεί έβρισκε «πελάτες» για το 12χρονο κορίτσι.

  Κάποιες φορές, οι επικοινωνίες των ανδρών με τη «16χρονη» γίνονταν ξημερώματα, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν ο 53χρονος που μιλούσε μαζί τους και έστελνε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του 12χρονου κοριτσιού!

  Κάποιους από τους διαλόγους ανάμεσα στον 53χρονο και τους υποψήφιους «πελάτες» αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

  Προφίλ κοριτσιού: Γεια σου. Θες να βρεθούμε; Με λένε (όνομα).

  Άγνωστος: Ναι.

  Προφίλ κοριτσιού: Στείλε μου το κινητό σου. Εγώ κάνω πολύ σ@@.

  Άγνωστος: Να σου δώσω το τηλέφωνό μου και στείλε μου στο viber.

  Προφίλ κοριτσιού: Γεια σου.

  Άγνωστος: Είσαι ελεύθερη;

  Προφίλ κοριτσιού: Ξέρεις πού είναι τα Σεπόλια; Θες να βρεθούμε σήμερα; Μου αρέσει πολύ το σ@@.

  Άγνωστος: Πώς είσαι;

  Προφίλ κοριτσιού: Έχεις αμάξι; Θες να κάνουμε σ@@ μέσα στο αμάξι και να μου δώσεις ένα δωράκι;

  Προφίλ κοριτσιού: Γεια σου. Τι κάνεις; Θες να βρεθούμε στην περιοχή μου; Με 120 ευρώ έχεις ό,τι θες…

  Άγνωστος: Ναι.

  Προφίλ κοριτσιού: Στείλε μου το αμάξι για να σε αναγνωρίσω.

  Προφίλ κοριτσιού: Γεια. Τι κάνεις; Είμαι 16.

  Άγνωστος: Καλά είμαι. Εσύ; Εγώ είμαι 32.

  Προφίλ κοριτσιού: Δεν με πειράζει. Πού είσαι τώρα;

  Άγνωστος: Εγώ είμαι στο κρεβάτι.

  Προφίλ κοριτσιού: Εγώ είμαι στο τζακούζι.

  Άγνωστος: Θέλω να σε δω.

  Προφίλ κοριτσιού: Δεν μπορώ να σου στείλω βίντεο. Να μιλήσουμε με βιντεοκλήση άμα θες, αλλά δεν θα μιλάς.

  Ανάμεσα στα στοιχεία που κατάφεραν να βρουν οι αστυνομικοί από το κινητό της 12χρονης είναι και μια συνομιλία στο Instagram με έναν άνδρα τα αρχικά του οποίου είναι Μ. Ι. (τον αναζητούν οι Αρχές) προκειμένου να κλείσουν ραντεβού, ενώ υπάρχει άλλη συνομιλία με πρόσωπο από το οποίο ζητά χρήματα.

  Αριθμός 12χρονης: Θα στείλεις τώρα; (Μιλάνε για χρήματα).

  Άγνωστος: Ναι, σου στέλνω.

  Αριθμός 12χρονης: Θα μου στείλεις την απόδειξη;

  Άγνωστος: Όχι, από κοντά.

  Αριθμός 12χρονης: Ώπα, ρε φίλε. Θα μου στείλεις τώρα την απόδειξη, να δω αν μπήκαν.  ΣΧΕΤΙΚΑ
  ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

  ΑΠΟΨΕΙΣ