Αποκλειστικό – ‘Εβρος: Μετανάστες λαμβάνουν οδηγίες από Τούρκους αστυνομικούς για επιθέσεις κατά Ελλήνων (Βίντεο)

Ένα ακόμη βίντεο που αποκαλύπτει τις οργανωμένες από την τουρκική αστυνομία επιθέσεις των μεταναστών κατά των Ελλήνων στρατιωτών και αστυνομικών στα σύνορα του Έβρου φέρνει στη δημοσιότητα το Lawandorder.gr.
Στο βιντεοληπτικό υλικό αποτυπώνονται καθαρά, μετανάστες κάθε ηλικίας να λαμβάνουν εντολές για επικείμενη επίθεση, ακόμη και ανήλικο που πετάει πέτρες κατά των Ελλήνων
Γύρω από τους τρεις πάνοπλους Τούρκους αστυνομικούς, βρίσκονται δεκάδες μετανάστες που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους (τακτική που ακολουθούν και οι Τούρκοι άνδρες της ασφάλειας) και ακούν προσεκτικά τις οδηγίες.
Στη συνέχεια ο όχλος διαλύεται και τα άτομα μοιράζονται κατά μήκος του φράχτη για να ξεκινήσουν νέες επιθέσεις, τόσο με πέτρες όσο και με χημικά και κροτίδες κρότου λάμψης κατά των Ελλήνων.
Κατά την διάρκεια του βίντεο μάλιστα, ακούγεται η φωνή ατόμων που λένε «Για να δείτε πως γίνονται τα πράγματα», θέλοντας να καταδείξει πως οι επιθέσεις των μεταναστών μόνο «αυθόρμητες» δεν είναι, αλλά είναι οργανωμένες από τις τουρκικές υπηρεσίες όπως η ΜΙΤ και η στρατοχωροφυλακή.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

159 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες