Αποκλειστικό L&O: Προσανάμματα τζακιού χρησιμοποίησαν οι εμπρηστές για να κάψουν τα οχήματα του Α. Τ Βορείου Πηλίου

Με προσανάμματα τζακιού πυρπόλησαν χθες τα ξημερώματα μοι εμπρηστές τρία περιπολικά και ένα συμβατικό αυτοκίνητο του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου στην Ανακασιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O οι ερευνητές του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής εντόπισαν κάτω από τον τροχό ενός καμένου οχήματος άθικτο ένα κομμάτι από προσάναμμα τζακιού, το οποίο μεταφέρθηκε για εξερεύνηση στα εργαστήρια της αστυνομίας. Οι αστυνομικές αρχές μιλάνε πλέον καθαρά για στοχευμένη εμπρηστική επίθεση με συμβολικό χαρακτήρα για τον αναρχικό χώρο. Οι εμπρηστές πιθανότητα να έχουν χρησιμοποιήσει και μονοπάτια μέσα στο δάσος για να φτάσουν αθέατη στο στόχο τους. .

Τη διερεύνηση της υπόθεσης, λόγω της σοβαρότητάς του χτυπήματος έχουν αναλάβει κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας από την Θεσσαλονίκη . Το εξειδικευμένο προσωπικό των δύο υπηρεσιών αναλύουν το οπτικό υλικό που συγκέντρωσαν από κατάστημα και οικίες της περιοχής, που πιθανότατα να έχουν καταγράψει τα οχήματα που έφτασαν οι δράστες στην Ανακασιά. Στα φωτογραφικά ντοκουμέντα του L&O φαίνονται οι φλόγες που έχουν τυλίξει τα τέσσερα οχήματα της αστυνομίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ενημερώθηκε στις 04.30 τα ξημερώματα της Τρίτης και στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα που έσβησαν την πυρκαγιά.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες