Στο Fort Worth του Τέξας όπου κατασκευάζονται τα F35 ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ (εικόνες)

Το Ντάλας της πολιτείας του Τέξας, συγκεκριμένα το Fort Worth, επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σε ανάρτησή του, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρει ότι στο Fort Worth «η Lockheed Martin παράγει το μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς F-35» και προσθέτει: «Ενημερώθηκα για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τις γραμμές συναρμολόγησης, βαφής, αρχικών, τελικών ελέγχων και πτητικών δοκιμών και για τους 3 τύπους του F-35 (A, B και C), όπου και ξεναγήθηκα από το προσωπικό της εταιρείας».

Ο κ. Φλώρος επισκέφθηκε και τη γραμμή πτητικών δοκιμών του εργοστασίου, «όπου φιλοξενούνται τα F-35 που ετοιμάζονται να παραδοθούν στους χρήστες τους».

«Μου έγινε», συμπληρώνει στην ανάρτηση ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, «σύντομη ενημέρωση για τις διεθνείς πωλήσεις του F-35 και τη διαλειτουργικότητα της χρήσης του σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Επίσης, ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος εκσυγχρονισμού των μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στην έκδοση Viper αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των Αεροσκαφών Ναυτικών Επιχειρήσεων P-3B του Πολεμικού Ναυτικού μας.

«Στη γραμμή παραγωγής του F-35 σύντομα θα κυματίζει και η Ελληνική Σημαία», υπογραμμίζει, στην ανάρτησή του, ο κ. Φλώρος.

«Με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας στην ελίτ των μαχητικών αεροσκαφών 5ης Γενιάς, η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή μας και πέραν αυτής είναι εγγυημένη», καταλήγει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες