Αστυνομική δράση κατά του παρεμπορίου στην κέντρο της Αθήνας – 5 συλλήψεις

Πέντε συλλήψεις και δεκαέξι προσαγωγές είναι ο απολογισμός ειδικής επιχειρησιακής δράσης για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, που πραγματοποίησαν στην Ομόνοια και τον Κεραμικό άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Η επιχείρηση εξελίχθηκε στις οδούς Σοφοκλέους, Μενάνδρου, Γερανίου, Σατωβριάνδου, Ζήνωνος και Κεραμικού.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν 16 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 5 άτομα, όλα πακιστανικής υπηκοότητας. Ειδικότερα οι τρεις εξ αυτών συνελήφθησαν για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ο ένας για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και ο πέμπτος για άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος.
Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν 14 κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, 81 συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων, 1.180 ευρώ. Επιβλήθηκε πρόστιμο ποσού 200-ευρώ για κατάληψη οδοστρώματος. Επίσης κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν τρόφιμα τροφίμων συνολικού βάρους 206 κιλών, τα οποία απομακρύνθηκαν με απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων.
Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες