Η Αστυνομία διαψεύδει δημοσιεύματα για την ασφάλεια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της, διέψευσε δημοσιεύματα για τον αριθμό των αστυνομικών οι οποίοι διατίθενται για την ασφάλεια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Σε δημοσίευμα του in.gr, αναφέρει συγκεκριμένα: «Σχεδόν όλοι οι προκάτοχοι του Τάκη Θεοδωρικάκου και οι οποίοι είχαν θητεύσει στη Λεωφόρο Κατεχάκη σε πιο «θερμές» περιόδους είχαν προσωπικές φρουρές της τάξης των 30-60 ατόμων. Και για αυτούς είχαν εκπονηθεί τα συνήθη σχέδια ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. όπου όμως οι ίδιοι δεν ζητούσαν την ενισχυμένη συνοδεία τους για επιδεικτικούς λόγους όπως συμβαίνει με τον νυν υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τον οποίο απασχολούνται συνολικά περίπου 200 άτομα, αν συνυπολογισθούν και οι βάρδιες ομάδων ΟΠΚΕ, ΜΑΤ που κατοικοεδρεύουν σε οικήματά του».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», το οποίο αναπαρήχθη στον ιστότοπο in.gr και αναφέρεται εκ νέου στον αριθμό των αστυνομικών οι οποίοι διατίθενται για την ασφάλεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είναι παντελώς ανυπόστατο και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και στην πραγματικότητα.

Τα πραγματικά δεδομένα καθώς και η διαδικασία που ακολουθείται για τη λήψη μέτρων που αφορούν στην ασφάλεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έχουν εκτεθεί αναλυτικά σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας (15-01-2023 και 10-01-2023) και ως εκ τούτου η επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή αναληθών στοιχείων αποτελεί ξεκάθαρα προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες