Αττική Οδός για τον εγκλωβισμό οχημάτων: «Συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους»

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους εκατοντάδες οδηγούς στην Αττική Οδό, οι οποίοι αποκλείστηκαν λόγω του χιονιού. Η Αττική Οδός σε ανακοίνωσή της, ζήτησε συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί.
Παράλληλα, η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, τονίζει πως προτεραιότητα είναι ο απεγκλωβισμός όλων των οδηγών και να φτάσουν στο σπίτι τους με ασφάλεια.
«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο..
Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.
Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».
Η κυβέρνηση ζητά επιρρίπτει ευθύνες στην Αττική Οδό
Νωρίτερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, σε δήλωσή του σε έκτακτη ενημέρωση λόγω της κακοκαιρίας, ζήτησε ευθύνες από την Αττική Οδό για τον εγκλωβισμό των οδηγών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες