25.1 C
Athens
28.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
More

  Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Έρχονται νέα στοιχεία-φωτιά – «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, φτάνει πια»  Πολλά τα ερωτήματα που εγείρονται σχετικά με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη.

  Ο γυμναστής τοποθετεί μια γυναίκα «αράχνη» που όπως περιγράφει στο e-mail που έστειλε στους περισσότερους από 20 παραλήπτες, τον χειρίστηκε και με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε σταδιακά να του αποσπάσει συνολικά 400.000 ευρώ, οδηγώντας τον στην οικονομική καταστροφή.


  Όσοι τον γνώριζαν εστιάζουν την προσοχή τους στη γυναίκα με την οποία συνδεόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο email που έστειλε σε περισσότερους από 20 παραλήπτες η γυναίκα «αράχνη», του απέσπασε με διάφορα τεχνάσματα ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, κάτι που ισοδυναμούσε με την οικονομική του καταστροφή.

  Μάλιστα πάνω από το τελευταίο του κείμενο είχε φροντίσει να βάλει τη φωτογραφία της γυναίκας. «Ήθελα να την βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 eyr;v», έγραψε στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

  «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και πρέπει να διερευνηθούν»

  Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς μίλησε για την υπόθεση στο Open και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είχε κάνει ο ίδιος για όλα όσα ανέφερε ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε. Μάλιστα όπως ανέφερε ήρθε η στιγμή να δώσει και ένα δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες.

  «Επιβεβαιώνεται η αναφορά μου στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με τα κυκλώματα. Επιβεβαιώνεται και ως προς τις γυναίκες που έρχονται από Βουλγαρία, Κύπρο κτλ και αναφορικά με τα ανήλικα κοριτσάκια που ”προσφέρονται” σε μεγαλοσχήμονες και επιχειρηματίες. Αρχίζει να δένει το γλυκό. Η δικιά μου καταγγελία βρίσκεται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εδώ και αρκετούς μήνες. Επειδή εξαντλείται η υπομονή μου μετά και από αυτό τον θάνατο, νομίζω ότι έρχεται η ώρα να δώσω και το δεύτερο πακέτο ηλεκτρονικών πληροφοριών που μου έχει έρθει και είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό» είπε.


  «Έχω συγκεκριμένες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα. Φτάνει πια» συνέχισε. «Αυτή η αυτοκτονία θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν είχαν προχωρήσει οι έρευνες για το πακέτο πληροφοριών που παρέδωσα στις Αρχές» επισήμανε.

  Αναφερόμενος σε πιθανή εμπλοκή της γυναίκας-αράχνης με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη ο κ. Διαλυνάς ανέφερε: «Την κυρία με την οποία φέρεται ότι είχε σχέση δεν την γνωρίζω, ούτε τον ίδιο. Από όσο μπορώ να γνωρίζω η 17χρονη είναι αυτή που έφυγε από το πάρτι, είχε προσκληθεί από τη Γεωργία Μπίκα, δεν προέκυψε ότι αυτή την προσκάλεσε, ούτε ότι η μητέρα της ήταν αυτή που την προηγούμενη μέρα δασκάλεψε την κοπέλα να πάει στο πάρτι. Συμμετοχή της ανήλικης στο πάρτι και σε προσέλκυση επιχειρηματικών δεν αποδεικνύεται».

  Και κατέληξε: «Ανήλικες κοπέλες οι οποίες σύμφωνα με ηλεκτρονικές καταγγελίες αλιεύονται σε συγκεκριμένα στέκια και με συγκεκριμένους τρόπους. Υπάρχει μία αντίφαση: η δική μου καταγγελία διαβιβάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ μέσα καταγγέλλονται σωρεία αδικημάτων και κατονομάζονται πρόσωπα. Στην περίπτωση της αυτοκτονίας διαβιβάστηκε στο Ανθρωποκτονιών. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και πρέπει να διερευνηθούν».  ΣΧΕΤΙΚΑ
  ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

  ΑΠΟΨΕΙΣ