Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό με τον ίδιο τρόπο

Νέες λεπτομέρειες, οι οποίες προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση στην 24χρονη, η οποία καταγγέλει ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη, έδωσε πριν λίγη ώρα ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτουν οκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.
Παράλληλα ο δικηγόρος ανέφερε πως έχει στα χέρια του δύο ακόμη καταγγελίες από άλλες κοπέλες για βιασμό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Ο δικηγόρος για την ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης
«Μπορώ να μεταφέρω τα επίσημα νέα από την ιατροδικαστική έκθεση, που υπογράφεται ηλεκτρονικά από την κ. Καλύβα στις 13 Ιανουαρίου. Από εκεί προκύπτει ότι βρέθηκαν εκχυμώσεις στον δεξιό και αριστερό μηρό της παθούσης, όπως και στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο και μεσότητας.
Από την εξέταση δεν αποκλείεται να έχουν συμβεί ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Αναμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις και την ουρολογική, οι οποίες δεν έχουν έρθει ακόμη. Αν πήρε ή όχι υπνωτικό χάπι, δεν προκύπτει από την ιατροδικαστή», ανέφερε ο δικηγόρος της νεαρής και πρόσθεσε ότι υπάρχουν δύο ακόμη νέες καταγγελίες στο γραφείο του, από κοπέλες που βίωσαν στο παρελθόν παρόμοιες εμπειρίες.
«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά για κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι. Αν παρατηρηθεί ενδιαφέρον από τις αρχικές, θα οδηγηθούν εκεί, για να ενεργήσουν περεταίρω. Τα δύο περιστατικά συνέβησαν το 2016 και το 2018. Γνωρίζω μόνο τα ονόματα των γυναικών. Κάνω έκκκληση να βγει στο φως η αλήθεια, από όλες τις γυναίκες που υπέστησαν βία, χωρίς φόβο και πάθος να καταγγείλουν ό,τι τους σνέβη. Οι δικαστικές αρχές λειτουργούν και τις διαβεβαιώ πως θα υπάρξει πλήρης προστασία και διερεύνηση εις βάθος».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες