Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Λύτρας: «Αν βρεθεί DNA από δεύτερο άνδρα θα φάνε ισόβια» (βίντεο)

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, σε περίπτωση που βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στην σουίτα 602 γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Όπως αναφέρει ο έμπειρος δικηγόρος, αν βρεθεί εν τέλει γενετικό υλικό κι από δεύτερο άνδρα, τότε η κατηγορία αλλάζει και μετατρέπεται σε ομαδικό βιασμό κι επισύρει μέχρι και ποινή ισοβίων.
«Παράλογο να μην γνωρίζουμε ότι γίνονται τέτοια πάρτι»
Μιλώντας για την υπόθεση, εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετώπισε το συμβάν ο Τύπος, λέγοντας ότι θεωρεί παράλογο το γεγονός να μην γνωρίζουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια γίνονται τέτοια πάρτι και ειδικά στη Μύκονο, όπου υπάρχουν πολλά καταγεγραμμένα περιστατικά. Πάρτι υπό την επήρεια ναρκωτικών και να βιαστούν κορίτσια. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Ειδικά για παραμονή Πρωτοχρονιάς, τέτοια πάρτι έχουν γίνει κι άλλες φορές.
Ενδεχομένως δεν τα μαθαίναμε γιατί δεν είχαμε καταγγελίες. Κι επίσης τα κορίτσια που είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών δεν θυμούνται και πολλά. Γενικά με τα ναρκωτικά όχι μόνο με το χάπι του βιασμού. Το χάπι ανιχνεύεται και τις επόμενες ημέρες. Από την κοπέλα (σ.σ.: Γεωργία Μπίκα) που πήραν δείγμα για τις τοξικολογικές έγκαιρα, θα βρεθεί».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες