Βόλος: Τι κατέθεσε ο παθολόγος που κατηγορείται ότι δεν άφηνε ασθενείς με κορονοϊό να νοσηλευτούν

Ο δικηγόρος του παθολόγου που καταγγέλθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο αλλά και στον εισαγγελέα ότι δεν άφηνε ασθενείς από κορονοϊό να πάνε στο νοσοκομείο κατέθεσε υπόμνημα όπου εκφράζονται οι ενστάσεις του για την πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του αλλά και υπόμνημα απολογητικό για όσα κατηγορείται.
Ο ίδιος αντιεμβολιαστής είχε κλειστό το ιατρείο του και έκανε επισκέψεις κατ’ οίκον. Ο παθολόγος είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της πειθαρχικής διαδικασίας χθες βράδυ (18/1), όμως εμφανίστηκε ο δικηγόρος του και κατέθεσε δύο υπομνήματα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, με το ένα υπόμνημα ο γιατρός κατέθεσε έφεση επί της χρηματικής ποινής που του έχει επιβληθεί μετά από απόφαση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου. Η έφεση απορρίφθηκε από τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, γεγονός που σημαίνει ότι ο παθολόγος εξακολουθεί να βαρύνεται με τη χρηματική ποινή.
Με το δεύτερο υπόμνημα απολογούνταν για την κατηγορία της διάδοσης ψευδών επιστημονικών απόψεων μέσω του διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πειθαρχική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά και σε λίγες ημέρες θα υπάρξει και απόφαση του Πειθαρχικού. Χθες κατέθεσε στο Πειθαρχικό το Ι.Σ.Μ. και ο καταγγέλλων τον συγκεκριμένο γιατρό, καθώς έχασε τη γυναίκα του από τις συμβουλές του παθολόγου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες