30.3 C
Athens
29.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Ιουνίου 2025
More

    Χαλκιδική: Συνελήφθη 29χρονος για τηλεφωνική απάτη με λεία 6.000 ευρώ

    Στη σύλληψη ενός 29χρονου προχώρησαν τη Δευτέρα (9/6), αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας Χαλκιδικής, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς, ενεργώντας από κοινού με συνεργούς του, κατάφερε να αποσπάσει από ανυποψίαστο πολίτη το ποσό των 6.000 ευρώ.

    Ο ένας από τους συνεργούς τηλεφώνησε στο θύμα προσποιούμενος τον διευθυντή χειρουργικής πτέρυγας νοσοκομείου, ενημερώνοντάς τον ότι η αδελφή του έχει τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, ζητώντας αρχικά το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.


    Τελικά κατάφεραν να του αποσπάσουν 6.000 ευρώ, τα οποία έλαβε ο συλληφθείς. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του 29χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα όχημα ιδιοκτησίας του και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία εξετάζονται για τυχόν εμπλοκή σε άλλες υποθέσεις.



    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ