Χρυσή Αυγή: Εκτός φυλακής με δικαστική απόφαση ο πρώην βουλευτής Α. Γρέγος

Με την επιβολή τριών περιοριστικών όρων εκτός  φυλακής θα βρεθεί ο καταδικασθείς σε κάθειρξη έξι ετών πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος. Στον εν λόγω πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή, επιβλήθηκαν για την αποφυλάκισή του οι εξής περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα και εγγυοδοσία 5.000 ευρώ.

Η πόρτα των φυλακών άνοιξε για τον κατηγορούμενο πρώην βουλευτή με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών. Με την απόφαση αυτή, έγινε δεκτή η αίτηση που είχε καταθέσει ο Α. Γρέγος για αναστολή της εξαετούς κάθειρξης που του είχε επιβληθεί για εγκληματική οργάνωση μέχρι την εκδίκασή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο με την εισαγγελική πρόταση που έγινε ζητήθηκε να μην γίνει δεκτή η αίτηση του καταδικασθέντα. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα τα αντίθετα. Η πλευρά Γρέγου υποστηρίξει στο ακροατήριο ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τόσο ο ίδιος όσο και το παιδί του. Να σημειωθεί, τέλος, ο Α. Γρέγος είχε υποβάλλει δυο αντίστοιχες αιτήσεις στο παρελθόν αλλά αυτές είχαν απορριφθεί.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες