Δ. Παπαδήμα: Σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε έργο μου, ανέβασε 56 παραστάσεις και έγινε καπνός

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου η ηθοποιός και συγγραφέας Δήμητρα Παπαδήμα περιέγραψε ένα πρόσφατο γεγονός που συνέβη με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι σκηνοθέτης και παραγωγός αλλά δηλώνει άφραγκος.
Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο άνθρωπος αυτός προσέγγισε την ίδια και την οικογένειά της και της ζήτησε ένα έργο το οποίο, καλή τη πίστη, του το έδωσαν. Έκτοτε, όπως κατήγγειλε η ηθοποιός-συγγραφέας, εξαφανίστηκε κάνοντας παράλληλα 56 «πιάτσες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά προφανώς για τις πολυπληθείς παραστάσεις που τελικά ανέβασε με το έργο της ο συγκεκριμένος κύριος.
«Από τότε τον ψάχνουμε. Δεν πήραμε δραχμή. Εγώ τον ονόμασα αστερίσκο της αριστεράς. Απευθυνθήκαμε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Έγραψα και στον Τσίπρα και δεν πήρα απάντηση. Και ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι ΝΔ. Ζήτησα τη συμπαράσταση του πρωταγωνιστή, του τριπλοθεσίτη πρωταγωνιστή που κάνει μέχρι και διαφημίσεις πολυκαταστημάτων και σούπερ μάρκετ αλλά θα παίξει και στο Εθνικό και όχι απλά με έβρισε… Τι να σας πω!», είπε φανερά εκνευρισμένη η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες