«Δεν υπήρξε βιασμός της 19χρονης στο τμήμα Ομονοίας»- Τι υποστηρίζουν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ

Την δική τους εκδοχή σχετικά με την καταγγελία περί βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας, που έγινε σε βάρος τους, έδωσαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κλήθηκαν να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση στο εσωτερικών υποθέσεων.

Από νωρίς το μεσημέρι οι τέσσερις άνδρες της ΔΙ.ΑΣ που ήταν συνάντησαν την 19χρονη, δυο εκ των οποίων καταγγέλθηκαν για βιασμό, κατέθεσαν την δική τους εκδοχή για το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί φέρονται να υποστήριξαν πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε βιασμός στο τμήμα.

Ανέφεραν πως η κοπέλα τους προσέγγισε ενώ έκαναν υπηρεσία στην πλατεία Ομονοίας και τους ζητούσε πληροφορίες σχετικά με την εργατική νομοθεσία, καθώς όπως φέρεται να είπε, εργαζόταν σε επιχείρηση στην περιοχή του Ψυρρή, χωρίς να είναι ασφαλισμένη και ήθελε να μάθει αν είχε κάποια συνέπεια η ίδια σε περίπτωση ελέγχου.

Εν συνεχεία οι αστυνομικοί πήγαν στο τμήμα Ομονοίας για να ενημερώσουν για 10-12 συμβάντα τα οποία επιλήφθηκαν κατά την διάρκεια της βάρδιας τους και «η κοπέλα εμφανίστηκε εκεί και ξεκίνησαν να συζητούν». Μάλιστα όπως φέρονται να υποστήριξαν «η 19χρονη εμφανίσθηκε μόνη της στο τμήμα και έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς μετά τη βάρδια του» .

Ο αστυνομικός μάλιστα φέρεται να συνάντησε την κοπέλα μετά την μια τη νύχτα και αφού ολοκλήρωσε την υπηρεσία του, στην περιοχή Θυμαράκια και να πήγαν βόλτα με το αυτοκίνητό του.

«Το τι ακολούθησε το γνωρίζουν οι δυο τους και ήταν απολύτως συναινετικό» φέρονται να υποστήριξαν και σε καμία περίπτωση, όπως φέρονται να είπαν «δεν υπήρξε βιασμός».

Αυτό φέρονται να υποστήριξαν, προκύπτει πως δεν εισήλθε στο εσωτερικό του τμήματος η 19χρονη και για αυτό ζήτησαν να ελεγχθούν οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα στο τμήμα και τις κάμερες παρακείμενων κτιρίων.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες