Η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας συμμετέχει και φέτος με Πληροφοριακό Κέντρο στην 8η Πανελλήνια Γενική Έκθεση (εικόνες)

Με την παρουσία Πληροφοριακού Κέντρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας άνοιξε την Τρίτη (27/9) τις πύλες της η 8η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας», στην οποία συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεχή ενημέρωση, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσω έντυπου υλικού αλλά και τη διαπροσωπική επικοινωνία με εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό για το έργο και τις ειδικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ιδιαίτερη μάλιστα βαρύτητα δίνεται στην ενημέρωση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών.

Ακόμη, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ως αστυνομικοί ανεβαίνοντας σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα που υπάρχει στο χώρο ή με τους ίδιους τους αστυνομικούς!

Το Πληροφοριακό Κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας θα είναι ανοικτό μέχρι τη λήξη της Έκθεσης (3/10/2022) και ειδικότερα κατά τις ώρες 10:30-14:00και 17:00-22:30 τις καθημερινές και 10:00-23:00 το σαββατοκύριακο.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες