Δίκη Φιλιππίδη: Νέο ξέσπασμα από τη σύζυγό του – «Δολοφόνησαν τον Πέτρο δικοί μας άνθρωποι!»

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά» ανέφερε σήμερα στη δίκη του συζύγου της Πέτρου Φιλιππίδη, η Ελπίδα Νίνου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει από την πολιτική αγωγή για το πώς βίωσε τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του ηθοποιού για εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Κατάλαβα πως είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους τάισες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο του. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας, ενώ σε άλλο σημείο της κατάθεσης της αναφέρθηκε στις ηθοποιούς που κατήγγειλαν πρώτες τον Πέτρο Φιλιππίδη:

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας ανέφερε: «Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο».

Η κ. Νίνου τόνισε και σήμερα στο δικαστήριο πως η πρώτη καταγγέλλουσα, είχε εμμονή με το σύζυγό της, καθώς όπως είπε, πήγαινε συστηματικά στο θέατρο για να τον δει.

  • Μάρτυρας: Πήγαινε στο θέατρο καθημερινά το 2007 να συναντήσει τη μητέρα της. Δηλαδή,  το παιδί ενός γιατρού πάει κάθε μέρα στο χειρουργείο για να δει τον γονιό του; Δεν είναι δυνατόν. Είναι εργασιακός χώρος. Να πας μια – δυο φορές ναι, αλλά όχι συνέχεια. Περιφερόταν στα καμαρίνια. Αν ήθελε να δει τη μητέρα της δεν έπρεπε να το κάνει στο θέατρο. Υπήρχαν τα τηλεφωνήματα….
  • Πρόεδρος: Γιατί λέτε το 2020; Αφού φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί; Μπορείτε να εξηγήσετε την εμμονή στα επόμενα χρόνια;
  • Μάρτυρας: Περίμενε κάτι από το Πέτρο σε σχέση με τη δουλειά. Έχει πει ότι ήθελε να κάνει έργο μαζί του. Ήταν μια κοπέλα που δεν δήλωνε ότι είχε της είχε συμβεί κάτι τραγικό. Είχε μια φαντασίωση με τον Πέτρο, έτσι το εξέλαβα εγώ. Μια πατρική φιγούρα; Δεν ξέρω…
  • Πολιτική Αγωγή: Είχε καλές σχέσεις ο σύζυγός σας με άλλους ηθοποιούς;
  • Μάρτυρας: Έχει συνεργαστεί με 700-1000 ….
  • Πολιτική Αγωγή: Ποιος τον στήριξε;
  • Μάρτυρας: Οι άνθρωποι φοβούνται. Είναι παρά πολύ γνωστά ονόματα, αλλά θα τους κρεμούσαν στα μανταλάκια.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες