Δικηγόροι Ιωάννας: Περιμέναμε μια συγγνώμη – «Δεμένη» η κατηγορία εναντίον της 35χρονης

Για μια πρώτη μικρή ηθική ικανοποίηση της 34χρονης Ιωάννας μετά την προφυλάκιση της 35χρονης, της γυναίκας που κατηγορείται ότι της έριξε το βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα, μίλησαν σήμερα οι δικηγόροι της άτυχης λογίστριας, οι οποίοι βρέθηκαν στο ανακριτικό γραφείο και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κακουργηματικής κατηγορίας που απαγγέλθηκε στην κατηγορούμενη.
«Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα επισήμως πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της», ανέφερε σε δήλωσή του ο εκ των δικηγόρων της 34χρονης λογίστριας Απόστολος Λύτρας. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε και για το ζήτημα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που έθεσε η πλευρά της κατηγορουμένης για να επισημάνει πως η ζήλεια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα. Επιπλέον, ο κ. Λύτρας τόνισε πως η κατηγορία σε βάρος της 35χρονης είναι αρκούντως δεμένη.
«Θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια», είπε ο επίσης δικηγόρος του θύματος Νίκος Αλεξανδρής και σημείωσε πως η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός της προφυλάκισης της 35χρονης ένιωσε μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι τη τελική δικαίωση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες