Δικηγόροι Μπεκατώρου: Έρχεται σειρά διαβημάτων προς τις αρμόδιες αρχές

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν ότι προτίθενται από αύριο κιόλας να προβούν σε διαβήματα προς τις αρμόδιες αρχές με στόχο την ενεργοποίησή τους, εξέδωσαν οι δικηγόροι Νίκος Κωνσταντόπουλος, Έλλη Ρούσσου και Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι αναλαμβάνουν την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, μετά τις δημόσιες καταγγελίες της τελευταίας για βιασμό της από παράγοντα του αθλητισμού.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους οι τρεις δικηγόροι αναφέρουν: «Αναλάβαμε με αίσθημα ευθύνης την εκπροσώπηση της Ολυμπιονίκη μας Σοφίας Μπεκατώρου στα βήματα που θα ακολουθήσουν τη θαρραλέα, δημόσια καταγγελία της για τον βιασμό που υπέστη ως νεαρή αθλήτρια από παράγοντα του αθλητισμού.
Η υπόθεση της Σοφίας φωτίζει έναν κόσμο αθέατο, γνωστό σε πολλούς και συγκαλυπτόμενο, που λειτουργεί στον αντίποδα του αθλητικού πνεύματος, εκμεταλλεύεται και καταστρέφει νέους ανθρώπους και αθλητές, από θέση δύναμης κι εξουσίας. Έναν κόσμο που εκφράστηκε στην κυνική ανακοίνωση της εμπλεκόμενης Ομοσπονδίας.
Η απόφαση της Σοφίας να μιλήσει δημόσια συγκροτεί υπόδειγμα και παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που υπέστη κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής ενώ αγωνιζόταν για το όνειρό του και για τη ζωή του, στον αθλητισμό και αλλού. Και ως τέτοιο υπόδειγμα, θα τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Από αύριο θα πραγματοποιήσουμε σειρά διαβημάτων προς τις αρμόδιες αρχές, με στόχο την άμεση ενεργοποίησή τους στην υπόθεση, στο πλευρό της Σοφίας και κάθε θύματος των συμπεριφορών και των εξουσιών που κατήγγειλε».
Διαβάστε και:
Την Σοφία Μπεκατώρου θα δεχτεί τη Δευτέρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Παραιτήθηκε από την ΕΙΟ ο Αρ. Αδαμόπουλος μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου – Τι λέει σε δήλωσή του

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες