Δημόσια επιστολή Δημητρακόπουλου προς Μητσοτάκη για το βοήθημα των 800 ευρώ

Έκκληση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να καταβληθεί το βοήθημα των 800 ευρώ σε δικηγόρους που δεν είναι έμμισθοι και έχουν εισόδημα κάτω των 20.000 ευρώ, απευθύνει με δημόσια, όπως την χαρακτηρίζει, επιστολή του ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Αναλυτικά, ολόκληρη η «δημόσια επιστολή» του κ. Δημητρακόπουλου προς τον πρωθυπουργό, έχει ως εξής:
«ΠΡΟΣ
Τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Μιχάλη Δημητρακόπουλου , Δικηγόρου
Ανεξάρτητα από την εκτίμηση και τα φιλικά αισθήματα προς τον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αγώνα που κάνει για να προστατεύσει τις ζωές των πολιτών της Ελλάδας μας, θεωρώ κατάφωρη αδικία τον αποκλεισμό των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης δικηγόρων από το βοήθημα των 800 ευρώ, ανάσα για τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μου.
Αγαπητέ Κυριάκο, εξαίρεσε από το 800αρι όσους είναι έμμισθοι και όσους έχουν εισόδημα άνω των 20.000 ευρώ και βοήθα τους λοιπούς συναδέλφους, που δίνουν αγώνα στα ακροατήρια, με πενιχρά εισοδήματα, για να υπάρχει κράτος δικαίου στη χώρα μας. Την ίδια δημόσια έκκληση κάνω και στους φίλους συναδέλφους Γιώργο Γεραπετρίτη, Γρηγόρη Δημητριάδη και Γιώργο Μυλωνογιάννη, στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες