Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Νέα στοιχεία από την έκθεση DNA που «καίει» τους κατηγορούμενους

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού που έγινε την 1η Φεβρουαρίου του 2022, έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Τις ποινικές ευθύνες κάποιων εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπάνου ενισχύει η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA που ελήφθη τόσο από τα θύματα όσο και από τους δράστες, καθώς τους τοποθετεί στο σημείο ακριβώς όπου έγινε η επίθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι το βιολογικό υλικό του άτυχου 19χρονου εκτός από το δρεπάνι, δηλαδή το φονικό όπλο της επίθεσης, εντοπίστηκε και στο πεζοδρόμιο, όπου ήταν πεσμένος ο Άλκης και σε ένα σκούφο, σε γάντια αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα όπου επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Με αυτόν τον τρόπο, οι κατηγορούμενοι τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στα αυτοκίνητα, σύμφωνα πάντα με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε. Έτσι, στο αυτοκίνητο μάρκας Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ένας 23χρονος και στο Polo ένας 22χρονος.

Στη δικογραφία που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές από την ανακρίτρια δεν προστίθενται άλλοι εκτός των 12 κατηγορουμένων, που έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και με αυτές τις ενέργειες έκλεισε η ανακριτική διαδικασία και αναμένεται πλέον η πρόταση του εισαγγελέα στο δικαστικό συμβούλιο.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες