Δωρεά περιπολικών από τον δήμο Καλλιθέα στην ΕΛ.ΑΣ.

Τρία ολοκαίνουρια περιπολικά, προσέφερε ο δήμος Καλλιθέας στην Ελληνική Αστυνομία με στόχο της ενίσχυση της αστυνόμευσης και την εμπέδωση ασφάλειας στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.
Στην εκδήλωση για την παράδοση των οχημάτων που έκανε ο δήμαρχος, Δημήτρης Καρναβός, παραβρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που είναι και δημότης Καλλιθέας.
Όπως, μάλιστα, δήλωσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης, «εγώ ως δημότης, ως κάτοικος αυτής της πόλης αισθάνομαι πόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής βελτιώνει τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, με τους αθλητικούς χώρους, το πράσινο. Ελπίζω με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο, που αλλάζει την όψη της περιοχής, ότι σύντομα θα έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο πάρκο που θα προσφέρει πολλαπλές δράσεις. Αλλά για να υπάρχουν αυτά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες. Είμαστε εδώ με σχέδιο, με συνεργασία, με καθημερινή παρουσία και προχωρούμε στην εξιχνίαση εγκληματικών ομάδων που δρουν στην περιοχή».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες