Δύο χρόνια από τον θάνατο του Ειδικού Φρουρού Αντώνη Νίκου λόγω τροχαίου – Πάλεψε για έναν ολόκληρο μήνα στην Εντατική

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που η ελληνική Αστυνομία μέτρησε ακόμα μια οδυνηρή απώλεια από τις τάξεις της, με τον θάνατο του Αντώνη Νίκου.

Ο Αντώνης έχοντας μόλις 10 μήνες στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ως Ειδικός Φρουρός, υπηρετούσε στη ΔΙ.ΑΣ όταν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, η μηχανή στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, Ευάγγελου Νοΐδη και τον σοβαρό τραυματισμό του ιδίου.

Ο Αντώνης ως πραγματικός μαχητής, πάλεψε για έναν ολόκληρο μήνα στην εντατική μονάδα του 401 ΓΣΝ. Παρά τους σοβαρότατους τραυματισμούς του, έδωσε μια θηριώδη αλλά άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μια μάχη που δυστυχώς έχασε στις 07/10/2020, σε ηλικία μόλις 24 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια, τους φίλους του και του συνάδελφους του.

Θα παραμείνει στη μνήμη μας ως ένας πραγματικός ήρωας, ο οποίος στους λιγοστούς μήνες που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να λάμψει ως ένα παράδειγμα επαγγελματισμού και ακεραιότητας. Αντώνη θα σε θυμόμαστε για πάντα…

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες