ΕΑΣΥ Καρδίτσας: Κοινή συνάντηση αντιπροσωπείας Αστυνομικών Ενώσεων με τον Τσιάρα Κωνσταντίνο

Αντιπροσωπεία της ΕΑΣΥ Καρδίτσας, συναντήθηκε το Σάββατο (24/09) με τον βουλευτή του Νομού Καρδίτσας και Υπουργό Δικαιοσύνης, Τσιάρα Κωνσταντίνο.

Κατά την συνάντηση η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης για τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικηθεί δυναμικά η επαναλειτουργία του τοπικού Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, αναλύοντας διεξοδικά τα οφέλη που θα επιφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα συνολικά στην τοπική κοινωνία και στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΑΣΥ Καρδίτσας

Συνέχεια στις ενημερωτικές συναντήσεις πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων δόθηκε από την κοινή αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Ενώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, το Σάββατο 24/ 09/ 2022 με το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας και Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο.

Η κοινή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, τον οργανωτικό γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον ταμία της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, επισκέφτηκε τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο και τον ενημέρωσε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικηθεί δυναμικά η επαναλειτουργία του τοπικού Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων μετά από δέκα (10) ολόκληρα χρόνια, αναλύοντας διεξοδικά τα οφέλη που θα επιφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα συνολικά στην τοπική κοινωνία και στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Υπουργός ανέκαθεν συμπαραστάτης των δίκαιων διεκδικήσεων του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού μας κινήματος, μας ενημέρωσε ότι για το δύσκολο εγχείρημα για το οποίο έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει να ενημερώνεται και να ασχολείται δυναμικά, θα σταθεί δίπλα μας, όπως ο ίδιος δήλωσε ως αληθινός φίλος, συμπαραστάτης και σύμμαχος ενός ζητήματος που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του αστυνομικού αιτήματος, καθώς η θετική έκβαση ενός τόσου δύσκολου εγχειρήματος κατατάσσει ξανά την πόλη της Καρδίτσας στο χάρτη των εκπαιδευτικών σχολών και της αστυνομικής εκπαίδευσης, δίνοντας νέα πνοή σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, ως μεγαλύτερος θεσμικός εκπρόσωπος του Αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, συνεχίζει να παρεμβαίνει, να διεκδικεί, να καταθέτει προτάσεις και λύσεις, για ζωτικά ζητήματα που βελτιώνουν τις εργασιακές συνθήκες και τις συνθήκες διαβίωσης των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας στην πόλη που ζούμε και εργαζόμαστε!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες