ΕΑΣΥΔΑ: «Χαιρετίζουμε την επίσκεψη του Μητσοτάκη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής (ΕΑΣΥΔΑ) χαιρετίζει την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αστυνομικό Τμήμα στα Μέγαρα το Σάββατο (15/1).
Αναλυτικά:
Η Ένωσή μας χαιρετίζει την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα Μέγαρα και ιδιαίτερα την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου μεταξύ των άλλων δήλωσε:
«Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευτεί ότι η ασφάλεια του πολίτη -όπως το είπατε κύριε Δήμαρχε- είναι προϋπόθεση ελευθερίας. Προτεραιότητα για την κυβέρνηση μας και σκοπός μας είναι αυτή τη δέσμευσή μας κάθε μέρα να την κάνουμε πράξη».
Η δήλωση αυτή του κ. Πρωθυπουργού καταδεικνύει περίτρανα το ενδιαφέρον της πολιτείας για την ασφάλεια τόσο των πολιτών όσο και ημών των αστυνομικών σε μία περιοχή του λεκανοπεδίου που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και που επιτέλους για πρώτη φορά Πρωθυπουργός επισκέπτεται Αστυνομικό Τμήμα, κάτι το οποίο γεννά ελπίδες για όλους όσους κατοικούν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Η Ένωσή μας θα στηρίξει αταλάντευτα κάθε προσπάθεια που θα έχει θετικό πρόσημο για την ασφάλεια των πολιτών στη Δυτική Αττική παράλληλα όμως θα αναδείξει και ζητήματα που ενδεχομένως κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση.
Πράγματι, η ασφάλεια είναι προϋπόθεση ελευθερίας και στοιχείο αδιαπραγμάτευτο για την Ένωσή μας.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρίσεις: Η Αστυνομία σε «χειμερία νάρκη» – Η «μάχη» της Κρήτης και όλα τα σενάρια
Θεσσαλονίκη: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές σε διαμέρισμα (εικόνες & βίντεο)
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 από σήμερα – Οι εξαιρέσεις
Καιρός: Προ των πυλών νέο ψυχρό κύμα – Τι είναι ο πολικός αεροχείμαρρος που θα χτυπήσει στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες