Έφτασε στην Ελλάδα ο Πρόξενος της Μαριούπολης, Μανώλης Ανδρουλάκης

Έφτασε πριν λίγο στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον πρόξενο η οικογένειά του, η σύζυγος με τον επτά μηνών γιο τους και ο πατέρας του.

Η σύζυγος του Μανώλη Ανδρουλάκη στις πρώτες της δηλώσεις ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για την επιχείρηση που έστησε προκειμένου η ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της να διαφύγουν από τη Μαριούπολη.

Σημειώνεται ότι ο κύριος Ανδρουλάκης ήταν ο τελευταίος Ευρωπαίος διπλωμάτης που εγκατέλειψε την πολιορκούμενη Μαριούπολη.

Οι δηλώσεις του

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Μανώλης Ανδρουλάκης μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Είναι τραγωδία αυτό που συμβαίνει για τον Ρωσικό και ουκρανικό λαό, είναι μια πληγη πιυ δυσκολα θα κλείσει. Είμαι συγκλονιεμος από αυτά που είδα, το κτίριο που διέμεναν χτυπήθηκε δυο φορες, αισθάνθηκα πως δεν ήταν η ώρα μου να πεθανω. Παταληλλησε την καταστροφή της Μαριουπουλης με την Γκερνίκα, το Σαλέπι και το Στάλινγκραντ. Μέχρι και χθες έψαχνα Έλληνες για να τους φέρω στην χώρα, χτυπιούνται άμαχοι με τυφλά και ανεξέλεγκτα χτυπήματα».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες