Έγκλημα στα Καλύβια: Στη φυλακή ο 32χρονος που σκότωσε τον 60χρονο επειδή πίστευε ότι του έκαναν μάγια

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 32χρονος άνδρας,ο οποίος σκότωσε την προπαραμονή των Χριστουγέννων τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων. Ο 32χρονος απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια και ομολόγησε τις πράξεις του.
Κατά τη δικογραφλια το έγκλημα έλαβε χώρα με αφορμή μια διαφωνία του κατηγορούμενου σχετικά με τα κοινόχρηστα αλλά και λόγω της εμμονής του ότι το θύμα και η σύζυγος του, του έκαναν μάγια.
Σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε ότι πίστευε πως με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν.
Ο εκ των συνηγόρων του 32χρονου Μιχάλης Φράγκου, σε δήλωσή του ανέφερε: «Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.»
Τέλος ο δεύτερος δικηγόρος του κατηγορούμενου Γιώργος Γιάνναρος, τόνισε: « Είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες