Εισαγγελέας για το… φάρμακο Βελόπουλου που «καταπολεμά» τον κορονοϊό!

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαφήμιση από τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο του…φαρμάκου «Βυζαντινόν» που προστατεύει από κορονοϊο και πνευμονία, σηματοδοτεί η σημερινή κίνηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα. Ειδικότερα, ο κ. Πλιώτας διαβίβασε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για τις δικές του ενέργειες.
Στην αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου, η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα, επισημαίνει μεταξύ άλλων πως με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Βελόπουλος μέσα από τηλεοπτικό σταθμό για τις δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της εν λόγω κρέμας, θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Συμφωνά δε με την αναφορά ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» αποσκοπεί να αυξήσει τις πωλήσεις του αγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό.
Πλέον η αναφορά αυτή του Φαρμακευτικού Συλλόγου αναμένεται να εξεταστεί από τον Προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών της Αθήνας ο οποίος και θα αποφασίσει για τον αν δώσει εντολή για τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας και την απόδοση ποινικών ευθυνών.
.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες