Εισβολή κακοποιών σε σπίτι στο Γαλάτσι- Επ’ αυτοφώρω σύλληψη από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ (εικόνα)

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δυο διαρρηκτών μέσα από σπίτι στο Γαλάτσι στο οποίο είχαν εισβάλει και ενός συνεργού που εκτελούσε χρέη…τσιλιαδόρου, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Είχαν «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο
Οι τρεις κακοποιοί, δυο Ρομά και ένας άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας έφτασαν έξω από μονοκατοικία στο Γαλάτσι στις 23:45 το βράδυ της Κυριακής. Ο ένας παρέμεινε δίπλα στο «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο, ενώ οι άλλοι δύο μπήκαν στο σπίτι, σπάζοντας ένα από τα τζάμια.
Από τον θόρυβο κινητοποιήθηκε ένας γείτονας ο οποίος βγαίνοντας στο μπαλκόνι, είδε τους κακοποιούς να εισβάλουν στο σπίτι. Άμεσα επικοινώνησε με το 100 και σε διάστημα 3 λεπτών έφτασαν στο σημείο δυο ομάδες της ΔΙ.ΑΣ.
Αρχικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το άτομο στο αυτοκίνητο που φυλούσε τσίλιες και στην συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι από το σπασμένο παράθυρο, για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών. Οι κακοποιοί ακούγοντας τους αστυνομικούς, πέταξαν τα διαρρηκτικά εργαλεία και προσπάθησαν να κρυφτούν μέσα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, χωρίς όμως επιτυχία καθώς εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου.
Στο Τμήμα μετέβη τόσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όσο και ο αυτόπτης μάρτυρας της εισβολής, που τους αναγνώρισε ανεπιφύλακτα ενώ από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι και οι τρεις, είναι σεσημασμένοι για κλοπές και διαρρήξεις.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες