15.1 C
Athens
12 C
Thessaloniki
Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025
More

    Εκκενώθηκε το κτίριο Γκίνη – Σκηνές και αυτοσχέδια κουζίνα είχαν στήσει οι αλλοδαποί

    Αυτοσχέδια κουζίνα, σκηνές ύπνου και… σχοινιά για άπλωμα των ρύυχων τους είχαν στήσει μέσα στο κτίριο Γκίνη του Πολυτεχνείου τουλάχιστον 100 αλλοδαποί, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα κοινόβιο.
    Τον πρωί της Κυριακής δεκάδες αστυνομικοί προχώρησαν στην εκκένωση του χώρου, που μόνο πανεπιστημιακή αίθουσα δεν θυμίζει. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίεςς οι μετανάστες είχαν κάνει… οχυρωματικες εργασίες σε μια προσπάθεια καθυστέρησης ενδεχόμενης αστυνομικής παρέμβασης.
    Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της ΟΠΚΕ, της ασφάλειας και των ΜΑΤ. Μέσα στους χώρους κτιρίου διαπιστώθηκαν φθορές, αφισοκόλληση με μηνύματα υπέρ του αναρχικου χώρου και αυτοκόλλητα με την φράση “Χαμάς” σε σκαλοπάτια.
    Οι αλλοδαποί επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και μεταφέρθηκαν στην Πέτρου Ράλλη για εξακρίβωση και ταυτοποίηση στοιχείων.




    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ