Έκρυβαν κάνναβη σε καντράν αυτοκινήτου – Πουλούσαν ναρκωτικά με «βιτρίνα» παιδί (φωτογραφίες-βίντεο)

Ακόμη και μέσα σε καντράν αυτοκινήτου αποθήκευαν ναρκωτικές ουσίες, τα μέλη της σπείρας που εξάρθρωσε η υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής, συλλαμβάνοντας 9 άτομα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Στο αποκαλυπτικό βίντεο του lawandorder, έχει καταγραφεί η στιγμή που ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛ.ΑΣ, εντοπίζει ναρκωτικές ουσίες στο καντράν ενός αυτοκινήτου της σπείρας και ενημερώνει τον αξιωματικό, χτυπώντας με το πόδι το πλαστικό.
Τα μέλη της σπείρας παρουσίαζαν συνεχή δράση, ακόμη και εν μέσω καραντίνας και περιορισμών στην κίνηση. Μάλιστα ένα από τα δυο αρχηγικά στελέχη, «έσπρωχνε» ναρκωτικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχοντας στην αγκαλιά του το παιδί του για να μην κινεί υποψίες και περίμενε την «πελατεία» σε συγκεκριμένα σημεία.
Σε περίπτωση μάλιστα που έπεφτε σε έλεγχο, είχε έτοιμο έγγραφο που ενημέρωνε πως μετακινείται προκειμένου να πάει…σε φαρμακείο.
Το Lawandorder, εξασφάλισε και φωτογραφικό υλικό από τον εντοπισμό μέρους των 10 κιλών κάνναβης που εντόπισαν οι αστυνομικοί, της κοκαϊνης αλλά και των 50. 605 ευρώ που εντόπισαν κατά την διάρκεια των ερευνών.
Η επιτυχία πιστώνεται στα στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής, που παρά τις ελλείψεις που συχνά επισημαίνουν και την υποστελέχωση, δίνουν καθημερινό αγώνα στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και των οργανωμένων ομάδων διακίνησης ναρκωτικών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες