13.3 C
Athens
14.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχεται η κακοκαιρία «Coral» την Τετάρτη (19/2) – Χιόνια και έντονο κύμα ψύχους

    Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς.

    Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από αύριο Τετάρτη (19/2), καθώς θα επικρατήσει έντονο κύμα ψύχους με την ονομασία «Coral» στη χώρα μας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.

    Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι βαθμιαία της τάξεως των 8 με 10 βαθμών Κελσίου στη Βόρεια και την Ανατολική Ελλάδα με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται το Σαββατοκύριακο.

    Θα επικρατήσουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο εντάσεως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν δύο διαταραχές που θα επηρεάσουν με χιονοπτώσεις κυρίως τα βόρεια, τα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ