ΕΛ.ΑΣ: Ανακοινώνουν μόνο τις επιτυχίες, «αφωνία» και υποβάθμιση των αιματηρών συμβάντων

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ

Σε ένα… κρεσέντο καθημερινών ανακοινώσεων που αφορούν εξαρθρώσεις συμμοριών, συλλήψεις διαρρηκτών και παντός είδους επιτυχιών,  επιδίδεται καθημερινά η Ελληνική Αστυνομία, την ίδια στιγμή που αιματηρά συμβάντα, διαρρήξεις, ακόμη και εμπρηστικές ενέργειες παραμένουν στο «σκοτάδι» μέχρι κάποιος δημοσιογράφος να γίνει αποδέκτης της πληροφορίας και να ξεκινήσει τις κλήσεις στα κινητά των αρμόδιων πηγών ενημέρωσης ώστε να πληροφορηθεί στοιχεία της είδησης, όπως και οφείλει να κάνει.

Με αυτό τον τρόπο δεκάδες υποθέσεις αποκρύπτονται και  ο καθείς αξιωματούχος, πιστώνεται επιτυχίες και συγχαίρει αστυνομικούς κατά το δοκούν, δημιουργώντας ουσιαστικά μια αρεστή εικόνα του σώματος προς την κοινή γνώμη.

Σε αντίθεση με τους διαμορφωτές της…αρεστής εικόνας,  οι  πολίτες έχουν την πραγματική εικόνα της εγκληματικότητας, της ανομίας και της παραβατικότητας στην κοινωνία, καθώς αυτοί τα θύματα των κακοποιών. Όσο και αν με…τηλε-διαγγέλματα και σιωπητήρια κάποιοι επιχειρούν να φτιάξουν μια εικονική πραγματικότητα, η αλήθεια είναι πιο σκληρή και δεν μπορεί να αλλάξει.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες