Έλεος, μέχρι πότε θα γεμίζετε καρότσια με τρόφιμα; – Σεβασμός στους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ!

«Δεν υπάρχει μέτρο, δεν υπάρχει σεβασμός, θα αρρωστήσουμε όλοι…». Με αυτές τις φράσεις εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ που δίνουν τον καθημερινό αγώνα προκειμένου τα ράφια να είναι γεμάτα για τους πελάτες, εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τον τρόπο που αντιδρά μεγάλο μέρος της κοινωνίας και τις υπερβολές που αντικρίζουν καθημερινά.
Η εικόνα των ηλικιωμένων κυρίως ατόμων, που επισκέπτονται καθημερινά τα σούπερ μάρκετ ώστε να ψωνίσουν από χαρτιά υγείας μέχρι κονσέρβες σαν να βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, μεταφέροντας παράλληλα και τον ιό, αν κάποιος από αυτούς είναι φορέας στο χώρο, αποτελεί εν δυνάμει «υγειονομική βόμβα», που θα οδηγήσει σε διασπορά του κορονοϊού.
Η αδιαφορία που επιδεικνύει το αγοραστικό κοινό για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ σοκάρει. Όλοι βλέπουν -και δικαίως- τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, αλλά κανείς δεν υπολογίζει τους αποθηκάριους, τα άτομα που δουλεύουν στα ταμεία, τις καθαρίστριες των σούπερ μάρκετ.
Για όνομα του θεού, ακόμη και σήμερα να σταματήσει η τροφοδοσία των σούπερ μάρκετ, όπως τόνισε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, «υπάρχει επάρκεια για τρεις μήνες».
Ακόμη πιο γλαφυρός ήταν σε δηλώσεις του ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, που απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επάρκεια στο χαρτί υγείας, απάντησε, «υπάρχει αρκετό σε όλη τη χώρα για τα επόμενα δέκα χρόνια».

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες