Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που πυροβόλησε καταλάθως σε γλέντι!

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Α.Δ. Χανίων και που κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο αστυνομικός στην κατάθεση του ανέφερε πως σε γλέντι την περασμένη Παρασκευή και ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ εκπυσοκρότησε κατά λάθος το όπλο του με αποτέλεσμα η σφαίρα να εξοστρακιστεί και να τραυματιστεί ελαφρά ευτυχώς στο δάχτυλο του ποδιού του ένας φίλος του.

“Στον κ.κ. Εισαγγελέα και Ανακριτή δόθηκαν τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και όπως από την αρχή είχαμε πει δεν υπήρξε καμία πρόθεση πυροβολισμού, ούτε πρόκληση σωματικής βλάβης και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο εντολέας μας. Από τη δικογραφία είναι ξεκάθαρο πως δεν υπήρξε πρόθεση πυροβολισμού, oύτε σωματικής βλάβης. Πρόκειται για ένα αστυνομικό με πολλούς επαίνους και με μεγάλη προσφορά στο σώμα και στην κοινωνία. Όλα αυτά συνεκτίμησαν οι ανακριτικές αρχές ” ανέφερε ο δικηγόρος του αστυνομικού κ. Γιάννης Ντερμανάκης.

Για την υπόθεση θα οριστεί δικάσιμος το επόμενο διάστημα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες