Ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αερολιμένα Αθηνών από 14 έως 17 Ιουνίου

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα σημειωθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από 14 έως 17 Ιουνίου.

Από την 06.00΄ ώρα της Τρίτης 14-6-2022 έως την 21.00΄ ώρα της Παρασκευής 17/6/2022, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κατωτέρω τμήματα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών επί του οδοστρώματος, ως εξής:

Στην έξοδο από το εσωτερικό διάζωμα των Αναχωρήσεων προς το εξωτερικό διάζωμα και στη δεξιά λωρίδα του εξωτερικού διαζώματος, από την έξοδο αυτή έως το τέλος της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται προς το επίπεδο των Αφίξεων από τον κυκλικό κόμβο της Νότιας περιοχής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στην αριστερή και δεξιά λωρίδα του Άξονα Κύριας Πρόσβασης, από τη χ/θ Α 53,7 έως τη χ/θ Α 53,9 και του οδικού τμήματος της Αναστροφής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η αναστροφή των οχημάτων προς Αθήνα θα πραγματοποιείται από τον κυκλικό κόμβο της βόρειας περιοχής, έμπροσθεν του Εμπορικού Κέντρου.

Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του παραδρόμου Άξονα Κύριας Πρόσβασης, έμπροσθεν του Εμπορικού Πάρκου (Κατάστημα Κωτσόβολος), στο ρεύμα προς Αθήνα, σε μήκος 200 μέτρων περίπου και στο οδικό τμήμα του κυκλικού κόμβου της Νότιας περιοχής, από την Πύλη 3 προς το Εμπορικό Πάρκο.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Εμπορικό Πάρκο θα πραγματοποιείται από τη γέφυρα της Εμπορευματικής Περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες