Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο Σπυριδάκη Νικόλαο – Τα αιτήματά τους

Ο Διευθυντής της Δ.Α. Ηρακλείου Ταξίαρχο Σπυριδάκη Νικόλαο, την Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης, ο κύριος Ταξίαρχος συζήτησε με τους αστυνομικούς για καίρια θέματα που απασχολούν την Διεύθυνση Ηρακλείου.
Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου
Την 09-12-2021 με το Διευθυντή της Δ.Α. Ηρακλείου Ταξίαρχο Σπυριδάκη Νικόλαο πραγματοποίησε συνάντηση αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας.
Από την Ένωσή μας κατατέθηκε υπόμνημα στον κύριο Ταξίαρχο με τα καίρια ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τους συναδέλφους της Διεύθυνσης μας.
Ειδικότερα, όπως είχαμε προαναφέρει και στη πρόσφατη συνάντησή μας με το κ. Αρχηγό, πρέπει να δοθεί άμεση προτεραιότητα στην αποκατάσταση του κτιρίου που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Μίνωα Πεδιάδος ούτως ώστε να διασφαλιστούν οι βασικές συνθήκες εργασίας των Υπηρετούντων εκεί συναδέλφων αλλά και η άμεση ενίσχυση ε έμψυχο δυναμικό. Αιτηθήκαμε και τονίσαμε την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου με αστυνομικό προσωπικό και λάβαμε την διαβεβαίωση ότι θα προβλεφθεί άμεσα. Άλλο ένα πάγιο αίτημα που θέσαμε είναι ο προγραμματισμός της εβδομαδιαίας εργασίας του προσωπικού, με τον τρόπο που ορίζεται σαφέστατα στο Προεδρικό Διάταγμα αρθ. 1 παρ.7 του 394/01 όπως τροπ. αρθ.1 του 173/13. και ζητήσαμε να εκδοθεί εκ νέου σχετική διαταγή για την εφαρμογή της προς όλες τις διοικήσεις του Νομού. Θέσαμε το θέμα της συντήρησης των οχημάτων, καθώς αρκετά υπηρεσιακά οχήματα είναι ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών ενώ βρίσκονται σε καλή κατάσταση (χρονολογία, χιλιόμετρα κ.λ.π.) ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τις δίκυκλες μοτοσυκλέτες. Ενημερωθήκαμε σχετικά ότι ο προϋπολογισμός κάθε έτους για την συντήρηση των οχημάτων είναι συγκεκριμένος και γίνονται συνεχώς ενέργειες εξεύρεσης επιπρόσθετων πόρων ώστε ο στόλος να είναι όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμος. Τέλος ζητήσαμε τις άμεσες ενέργειες της Δ.Α. ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συναδέλφων μας που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία, και κυρίως υπηρεσία φύλαξης σταθερών στόχων ώστε να αποφευχθούν συμβάντα του παρελθόντος.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συναδέλφους μας ότι θα είμαστε στο πλευρό τους καταγράφοντας καθημερινά τα υπηρεσιακά του προβλήματα, με μόνο γνώμονα την μεταφορά τους στην πολιτική και φυσική ηγεσία για την άμεση επίλυσή τους.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες