Ένωση Αστυνομικών Εύβοιας: «Μνημοσύνης θυμίαμα λίβανον»

Η Ένωση Αστυνομικών Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Μνημοσύνης θυμίαμα λίβανον».

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Όπως και πέρσι, που το Α’ Ψυχοσάββατο τιμήθηκε για πρώτη φορά από την Ένωσή μας η μνήμη των 144 συναδέλφων μας που έχασαν την ζωής τους εν ώρα καθήκοντος, έτσι και φέτος σήμερα Σάββατο (18-02-2023) και ώρα 11:15, τελέστηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Ευβοίας από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας επιμνημόσυνη δέηση, προς τιμή της Ημέρας Μνήμης των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών.

Στην δέηση, πέραν δεκάδων Μελών μας, παρέστησαν και συγγενείς των συναδέλφων μας που χάθηκαν στο καθήκον ενώ σε αυτή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος. Επίσης παρέστη και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κος Αθανάσιος Ζεμπίλης. Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κο. Κωνσταντίνο Σκούμα, εκπροσώπησε ο Δ/ντης της Δ.Α. Ευβοίας Ταξίαρχος κος. Αθανάσιος Γερογιάκομος.

Μετά το τέλος της δέησης, έλαβε χώρα στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου η ενθρόνιση σε προσκυνητάρι της ιεράς εικόνος του προστάτη μας Αγίου Αρτεμίου καθώς και τα αποκαλυπτήρια από τον Πρόεδρο της Ένωσης και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, Μνημείου Μνήμης των νεκρών μας, τα οποία τοποθετήθηκαν μερίμνει της Ένωσής μας.

O «Τοίχος της Μνήμης», θα αποτελεί για όλους μια καθημερινή υπόμνηση των νεκρών μας καθώς και του δύσκολου και επικίνδυνου έργου της προστασίας της κοινωνίας, πάντοτε πιστοί στο καθήκον μας και υπό την σκέπη του προστάτη μας Αγίου Αρτεμίου, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη. Παραφράζοντας τα λόγια του ποιητή:

«Ω παιδιά μου μπροστά στους νεκρούς μας ταιριάζει μόνο η σιωπή»

Αθάνατοι !! Δεν σας Ξεχνάμε !!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΨΙΩΧΑΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες