Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: «4.000 Οικιακοί Κάδοι Κομποστοποίησης θα μοιραστούν στα μέλη μας την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο ΑΜΕΘ» (εικόνα)

Όπως γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή της ή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, μέσω μνημόνιο συνεργασίας με τον Όμιλο Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα (17/10) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, στις 11:00 το πρωί, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, θα μοιραστούν 4.000 οικιακοί κάδοι κομποστοποίησης στα μέλη των ενώσεων. Αυτή η δράση έχει σκοπό να βοηθήσει στην δημιουργία μίας κοινωνίας μηδενικών αποβλήτων, όπου θα προστατεύει το περιβάλλον.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Οι δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος δεν πρέπει να σταματούν ποτέ. Στα πλαίσια αυτής της αρχής, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μέσω του μνημονίου συνεργασίας που έχει συνάψει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΦΟΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο δεύτερο αυτό βήμα της συνέργειας αυτής, θα διατεθούν 4000 οικιακοί κάδοι κομποστοποιησης στα μέλη των ενώσεων. Η ενέργεια αυτή άλλωστε θα σηματοδοτηθεί από την εμφάνιση του Καφέ Κάδου σε κάθε γειτονιά .

Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής, είναι ένα αποφασιστικό μέτρο για την βαθμιαία δημιουργία μιας κοινωνίας μηδενικών αποβλήτων, που θα προστατεύει το περιβάλλον δραστικά, και που θα οδηγήσει στην επιθυμητή κατάργηση της υγειονομικής ταφής που τόσα προβλήματα δημιουργεί. Άλλωστε, η διαλογή των βιοαποβλητων στην πηγή, εντάσσεται πλήρως στις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Πολιτικής για το Περιβάλλον.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες