Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Εθελοντική αιμοδοσία στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής την Τρίτη 15-03-2022

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ενημερώνει, ότι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 και από ώρα 09:00 έως 14:00, στον 6ο όροφο συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής (Θ. Δηλιγιάννη 24-26) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βοηθά καθημερινά συναδέλφους και συγγενικά τους πρόσωπα όταν παραστεί ανάγκη κάλυψης σε αίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

Εθελοντική αιμοδοσία στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής την Τρίτη 15-03-2022

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 και από ώρα 09:00 έως 14:00, στον 6ο όροφο συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής (Θ. Δηλιγιάννη 24-26) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βοηθά καθημερινά συναδέλφους και συγγενικά τους πρόσωπα όταν παραστεί ανάγκη κάλυψης σε αίμα.

 Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., την τήρηση των οποίων θα επιμεληθεί το Προεδρείο της Ένωσης.

Επίσης, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1005/16/1013162 από 25-5-2016 διαταγή κου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. χορηγείται τετραήμερη (4ήμερη) ειδική άδεια αιμοδοσίας κάθε φορά που δίνουν αίμα προς χρήση των τραπεζών αίματος των συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας σώζουν ζωές. 

Το αίμα δεν παράγεται

Μόνο χαρίζεται

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες